Nou Banda și adezivi pentru etansarea si termosudare a cusaturilor

Furnizăm  o gamă larga de benzi de etanșare si termosudare a cusăturii de înaltă calitate clienților noștri .Benzile noastre de cusătură pot fi găsite în producția de îmbrăcăminte tehnică, cum ar fi jachete impermeabile, corturi , îmbrăcăminte sportivă și multe alte produse în care impermeabilizarea și controlul transmiterii umezelii sunt de o mare importanță

Sectoare:
a) îmbrăcăminte exterioară tehnică
Furnizăm o gamă completă de benzi de etanșare si termosudare a cusăturilor pentru a oferi cea mai bună protecție impermeabilă a cusăturii pentru îmbrăcăminte și accesorii din sectorul îmbrăcămintei sport în aer liber.
Benzi Microlight pentru țesături grele , pentru a oferi cusături moi și flexibile, toate disponibile pentru materiale cu 2 și 3 straturi. Pentru materialele acoperite întinse avem soluții speciale de bandă pentru cusături și ultrasunete fără cusături. Soluțiile de îmbrăcăminte de lucru Ardmel oferă o gamă de benzi specifice produselor PPE. Benzi care pot rezista la spălare la temperatură ridicată, curățare uscată și benzi pentru îmbinare care îndeplinesc cerințele dvs. Cu atât de multe țesături tehnice noi care intră pe piață, nu este întotdeauna posibil să oferiți o soluție și având în vedere acest lucru Ardmel va dezvolta o bandă specifică pentru materialul dvs. având în vedere construcția țesăturii și proprietățile fizice și cerințele în ceea ce privește spălarea etc.

Îmbrăcăminte tehnică
Costume de supraviețuire
Încălţăminte
Corturi
Rucsacuri
Benzile termosudate imprimate oferă nu numai produse de performanță tehnică, ci si cosmetizeaza produsele și cu resurse minime oferă designerilor și mărcilor posibilitatea de a experimenta în etapa de eșantionare, fără angajamente costisitoare majore. Ardmel oferă un serviciu de imprimare și design color.
Filmele suprapuse oferă protecție suplimentară prin aplicarea pe exteriorul îmbrăcămintei. Filmele noastre sunt disponibile în diverse culori și texturi și sunt foarte rezistente la frecare.
Ardmel oferă o soluție completă de lucru a produselor lipite și sudate cu ultrasunete. Folosind produsele noastre în combinație cu echipamente pentru clienți sau soluții pentru echipamente Ardmel, putem oferi un serviciu complet și un program de instruire pentru a oferi cele mai bune practici de producție pentru toate articolele confecționate. Lucrăm în parteneriat cu fabrici, designeri sau mărci pentru a găsi cele mai bune procese și tehnici de fabricație.
Îmbrăcămintea pentru exterior necesită benzi de etanșare și adezivi de înaltă performanță
 
b) echipamente sportive
Într-un mediu competitiv în care locul al doilea este cel mai slab, lumea sportivilor necesită tot ce este mai bun în fiecare domeniu.
De la rezistență la forță, performanță la eficiență. Benzile noastre de etanșare a cusăturii sunt proiectate să funcționeze. Și la fel ca în tot ceea ce facem la Ardmel, gama noastră de benzi de etanșare a cusăturilor pentru îmbrăcăminte sport este concepută pentru a oferi celor care poartă produsele noastre nimic altceva decât cele mai bune în rezistență și performanță.
La ce poate fi folosită etanșarea cusăturii în îmbrăcămintea sport?
Cele mai frecvente produse de îmbrăcăminte sport în care veți găsi benzile noastre de etanșare a cusăturii sunt îmbrăcămintea de exterior. În timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă, imbracamintea sportivilor de performanta este etansata Costumele de baie impermeabile cusute cu ultrasunete , ultra subțiri și ușoare vor încorpora benzile noastre de etanșare a cusăturii pentru rezistență, în timp ce chiar și încălțămintea performantă poate folosi banda de etanșare a cusăturilor ca o modalitate de a minimiza greutatea cusăturii, adăugând în același timp rezistență.
Benzile și adezivii noștri au fost proiectate pentru a fi folosite cu materialul de îmbrăcăminte sport de înaltă performanță pe care clienții noștri au muncit atât de mult pentru a-l dezvolta și pentru a asigura confortul și durabilitatea maximă în domeniul lor.
Gama noastră de benzi sportive este alcătuită din folii de compresie și stretch pentru a asigura performanță și fiabilitate, cu o rezistență excelentă la aderență și spălare. Toate ingrediente cheie pentru un produs final de succes pe piața îmbrăcămintei sportive.
Cum pot găsi banda potrivita de etanșare a cusăturii ?
De la etanșarea cusăturilor pe echipamentele pentru sporturi nautice până la adezivi si materialele pentru sporturi nautice, putem furniza benzi de etanșare și adezivi pentru toate nevoile. Putem oferi, de asemenea, o bandă complet personalizată și un program de dezvoltare a adezivului, astfel încât țesăturile sportive și / sau gama de produse să își poată atinge potențialul maxim.

 
c) lenjerie
Noua tehnologie de a nu coase folosind tehnici de lipire și ultrasunete a deschis o zonă cu totul nouă pentru proiectanții și producătorii de lenjerie. Această nouă tehnică oferă un plus de confort, netezeste liniile de lenjerie intimă și oferă silueta perfectă. Adezivii noștri elastici și adezivi moi funcționează în armonie cu materialele de lenjerie intimă oferind combinația perfectă de confort și finisaje frumoase. Intindere și recuperare si cu un comportament excelent la spălare.
Benzile noastre specializate și adezivul pentru îmbrăcăminte de baie oferă o întindere și un confort excelent cu gama noastră de benzi peste care oferă o varietate de modele diferite în exteriorul îmbrăcămintei.
Benzi de etanșare a cusăturii de înaltă performanță care funcționează în mediul dificil al costumelor de baie
 
d) costume de baie
 
e) auto
În calitate de furnizor pentru furnizorii celor mai mari mărci și producători de automobile, Ardmel furnizează soluția completă, inclusiv echipamentul și gama de benzi de etanșare a cusăturilor și adezivi pentru etanșarea atât a scaunelor șoferului, cât și a pasagerilor, împreună cu etanșarea cusăturii inferioare .
Etanșare Benzi de etanșare și adezivi ideali pentru bordurile auto

 
f) medical
Protecția este o problemă cheie în sectorul medical.
Posibilitatea de a oferi o cusătură complet impermeabilă și etanșă la îmbrăcăminte în industria medicală este de cea mai mare importanță. Pentru ca acesta zonă vulnerabilă să se descurce și cu curățarea la temperaturi ridicate pentru a elimina toate urmele de bacterii, ne permite să ieșim în evidență asupra concurenților noștri.
Furnizarea de benzi de etanșare a cusăturilor și adezivi care sunt perfecte pentru aplicarea în sectorul medical.
Aprobat de Okotec, benzile noastre nu conțin substanțe nocive și au fost testate pentru a rezista la temperaturile ridicate constante necesare pentru spălarea regulată în sectorul medical.
Benzile și adezivele noastre de etanșare a cusăturilor sunt utilizate în mod regulat în următoarele produse de îmbrăcăminte și țesături în spitale, laboratoare și alte medii medicale în care performanța și fiabilitatea sunt cruciale:
- Halate chirurgicale
- Huse de protecție pentru saltele
- Campuri chirurgicale
De la halate medicale până la campuri chirurgicale, veți găsi benzile noastre de etanșare a cusăturilor utilizate în întreaga industrie medicală.Putem oferi chiar și un serviciu de dezvoltare personalizat pentru a crea benzi și adezivi specifici cerințelor dumneavoastră. Perfect pentru a asigura rezultate garantate la cerințele dumneavoastră din sectorul medical.
 
g) îmbrăcăminte de lucru
Furnizăm o gamă completă de benzi de etanșare a cusăturilor pentru a oferi cea mai bună protecție impermeabilă a cusăturii pentru îmbrăcăminte și accesorii din sectorul îmbrăcămintei sport în aer liber.
Benzi Microlight pentru țesături grele pentru a oferi cusături moi și flexibile, toate disponibile pentru materiale cu 2 și 3 straturi.. Benzi care pot rezista la spălare la temperatură ridicată, curățare uscată și benzi pentru îmbinare care îndeplinesc cerințele dvs.
Îmbrăcăminte tehnică
Costume de supraviețuire
Încălţăminte
Corturi
Rucsacuri
Benzile tipărite oferă nu numai produse de performanță tehnică, ci creează noi aparențe cosmetice și cu resurse reduse oferă designerilor și mărcilor posibilitatea de a experimenta în etapa de eșantionare, fără angajamente costisitoare majore. Oferim imprimare și design color.
Filmele suprapuse oferă protecție suplimentară prin aplicarea pe exteriorul îmbrăcămintei. Filmele noastre sunt disponibile în diverse culori și texturi și sunt foarte rezistente la frecare.
Îmbrăcămintea pentru exterior necesită benzi de etanșare și adezivi de înaltă performanță
 
h) alte aplicatii
Cu o gamă completă de benzi de etanșare a cusăturilor și adezivi concepuți pentru rigorile din Mountain Tops of the World și curățenia unei săli de operații chirurgicale, veți găsi un set complet de benzi și adezivi oferit pentru utilizare la mașinile de etanșare si termosudare a cusăturilor
Indiferent de sector sau industrie în care vă aflați și indiferent de cerințele dvs., putem găsi o soluție.
De la benzi pentru îmbrăcăminte de exterior până la adezivi pentru bărci gonflabile, oferim o gamă completă de benzi de etanșare și adezivi perfecte pentru îmbrăcăminte și materiale.
 
Expertiza tehnica
Cu o experiență de peste 30 de ani în producția atât în inginerie, cât și în producția de confecții, Ardmel oferă clienților noștri o gamă completă de servicii și produse, toate într-un singur loc.
Benzile și adezivii noștri vin într-o gamă de culori și sunt potrivite pentru o gamă întreagă de utilizări, de la crearea de îmbrăcăminte sport fără sudură pentru a îmbunătăți confortul până la impermeabilizarea panourilor de bord auto de înaltă calitate și multe altele.
Îmbrăcăminte tehnică | Haine de lucru | Îmbrăcăminte sport | Lenjerie de corp | Costume de baie | Automobile | Medical | Alte aplicații
 
Ce este banda de etanșare Seam?
Banda de etanșare a cusăturii este pur și simplu o bandă adezivă care se folosește pe cusăturile de îmbrăcăminte și alte produse fabricate pentru a preveni pătrunderea umidității și a apei în timp ce adaugă rezistență îmbinării cusăturii produselor.
Există trei tipuri principale de benzi de etanșare a cusăturilor utilizate în fabricare și confecții. 1 strat, 2 straturi și 3 straturi.
 
De ce sunt benzile de etanșare atât de importante?
Găurile de cusătură care sunt create atunci când sunt cusute tesaturile , în țesătură creează un punct de intrare ca apei. În timp ce aceste găuri de cusătură pot fi mici, numărul mare al acestor găuri oferă o suprafață suficient de mare pentru ca apa să pătrundă și fără bandă de etanșare a cusăturii, cusătura pierde capacitățile de protecție la apa pe care țesătura principală le poate avea.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Banda și adezivi pentru etansarea si termosudare a cusaturilor

  • Producător: Ardmel
  • Cod Produs: Seam Sealing Tapes and Adhesives
  • Disponibilitate: În Stoc