Meniu
Cos cumparaturi

Accesorii croit

Masina de spanuit si derulat stofa Lion 100Disponibila cu capacitate de 100, 200 si 300 kg.Lion, o creatie matura a celor mai avansate cercetari, este masina de derulat stofa automat, care a revolutionat prin design si performanta sa, prin simplitatea comenzilor de catre operator, garantand in acela..
Caracteristici tehnice: -tensiune de lucru 380V -lungime banda 3860mm -dispozitiv de blocare a benzii in caz de rupere -dispozitiv de ascutire a benzii -prevazuta cu sistem de aer pt manevrarea usoara a materialului -valve speciale incluse in masa -motor cu suflanta -ajustare..
Caracteristici tehnice:- disc diametru 100 mm.- alimentare 220 V- sistem de ascutire cu piatra abraziva- inaltime maxima de taiere 25 mm..
Caracteristici tehnice:- masina de croit vertical- alimentare 220V- inaltime taiere 8 inch- prevazuta cu dispozitiv de protectie pentru evitarea accidentelor...
Caracteristici tehnice:- marime cutit 8 inch- alimentare 220V- sistem automat de ascutire a lamei- capacitate max. de taiere 8’- prevazuta cu dispozitiv de protectie pentru evitarea accidentelor- putere 550 W- vibratii reduse - greutate redusa- masina de croit verticala- inaltime taiere 8 inchMasina..
Caracteristici tehnice:-cursa utila 16 cm.-lungime ac 235 mm.-putere motor 200 W-dotata cu 4 ace de grosimi diferite 1,5/2/2,5/3 mm..
Masina de spanuit si derulat stofa simpla si economica, propusa companiilor mici pentru spanuire manuala. Cu aceasta masina veti putea sa intindeti stofa  folosind doar un singur operator, imbunatatind calitatea masinii de spanuit si reducand costul. Se utilizeaza pentru a spanui tesatura rigid..
Masina de taiat cu disc cu acumulator DC 10.8V 5.2Ah Li-Ion, lama octogonala 100mm si acumulator suplimentar inclus.Aceasta masina foloseste un motor electric modern cu acumulator, este capabila sa taie materiale moi, flexibile pana la o grosime de maxim 30 mm precum covoare, textile si alte materia..
Caracteristici tehnice:- masina de taiat materiale groase- grosime taiere max. 50 mm- viteza 550 r.p.m.- diametru lama 120 mm...
Masina automata de intins stofa.Caracteristici tehnice:- diametru maxim al rolei - 60 cm- sistem electronic de control al tensdiunii- viteza maxim de intins stofa 100 metri /minut- latime material 160 - 240 cm- sistem de siguranta- aliniere perfecta si fara tensionare a materialelor in rola sau plia..
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)