Informatii livrare

Livrarea produselor - Costuri

Costul expediției este de 19 RON (inclusiv TVA).  Pentru colete care cantaresc mai mult de 1 kg se va percepe o taxa suplimentara conforma cu lista de tarife curierului respectiv.


Plata la livrare se face numerar, în lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factură și bon fiscal). Curierii rapizi cu care colaboram.
NU vă pot solicita nici o altă sumă în afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadrează între 1 și 3 zile lucrătoare din momentul înregistrării îi confirmării comenzii. În condiții speciale, timpul de livrare poate fi depășit numai anunțându-vă în prealabil despre această situație. În cazul în care nu puteți fi contactat la data și ora stabilite pentru livrare, vom păstra bunurile comandate timp de trei zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactam din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici in acest interval de timp nu puteți fi contactat, comanda va fi anulată.

Vă rugăm să verificați produsele primite prin curierii en.badenistrading.ro sau prin firmele de curierat rapid partenere în momentul primirii, formulând orice reclamații în prezența curierului și înainte de a semna de primirea bunurilor. en.badenistrading.ro își rezervă dreptul de a nu lua în considerare reclamațiile cantitative și calitative care nu țin de condițiile de garanție și care sunt efectuate după primirea produselor și plecarea curierilor.


en.badenistrading.ro livreaza oriunde pe teritorul Romaniei prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid.


Din cauza problemelor interne de organizare și logistică ale acestor firme, termenele de livrare anunțate de către noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure și acestea se pot modifica fără înștiințare prealabilă. Mai mult, este datoria noastră să vă anunțăm ca orice termen de livrare sau promisiune oferită direct dumneavoastră de către reprezentanții firmelor de curierat rapid este relativ și trebuie considerat ca atare, en.badenistrading.ro nu isi asuma nicio răspundere pentru aceste promisiuni.