Politica de confidentialitate

Confidentialitate

PRECIZARI PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice
S.C. Badenis Tradings.r.l., cu sediul In Craiova Str.Anul 1848 la nr.22 J16/916/1997  CUI RO 9789391 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor dvs. (nume, prenume, nr. de telefon, adresa/domiciuliu ptr corespondenta, adresa de e-mail, este acela de a indeplini obiectul de activitate al Societatii in desfasurarea activitatilor de vanzare a utilajelor de confectii, pielarie, incaltaminte si accesorii , de marketing si publicitate si indeplinirea obligatiilor contractuale cu tertii.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare realizarii operatiunilor de vanzare cumparare a bunurilor si serviciilor comandate de dvs.. Refuzul dvs. determina imposibilitatea achizitionarii produselor prin intermediul acestui website de prezentare. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:
   - persoana vizata,
   - angajatilor societatii,
   - imputernicitilor operatorului,
   - alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele societatii (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori),
   - parteneri contractuali ai societatii,
   - organelor de politie si autoritatilor judecatoresti (la solicitarea acestora),
   - societati bancare (in cazul in care plata se incearca si /sau se efectueaza prin card bancar)
   - sau altor persoane fizice sau juridice impuse de Legea nr. 677/2001.

S.C. Badenis Trading s.r.l.,  SE OBLIGA SA NU TRIMITA MESAJE PUBLICITARE CARE CONTIN: MATERIALE CU CONTINUT DESTINAT ADULTILOR SAU MATERIALE PRIN CARE SE INCEARCA FRAUDAREA UTILIZATORULUI.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata adresata S.C. Badenis Trading s.r.l. la numarul  de telefon: +40 251 417 285 sau  e-mail la office@badenis.ro
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Observatie: *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.


Politica de confidentialitate
S.C. Badenis Trading s.r.l.,  isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. S.C. Badenis Trading s.r.l.,  garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti (toate comunicarile comerciale descrise la punctul 2 se vor face prin intermediul nostru). La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), S.C. Badenis Trading s.r.l.,  isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.